ShareAll

Wie is ShareAll

Sharon is betrokken, creatief, kan heel goed luisteren en is in een vorig leven masterchef geweest. Linda is van oorsprong een secretaresse-meisje: georganiseerd, ontzettend enthousiast en zorgzaam. Samen zijn we een hardwerkend team, maar genieten vinden we ook belangrijk. Goede gesprekken, social media en overheerlijke lunches geven ons precies die afleiding die we soms (meer regelmatig, eigenlijk) nodig hebben.

De start van een bijzondere vriendschap

Soms kan er uit iets wat heel moeilijk is, ook iets heel moois ontstaan. Onze vriendschap ontstond na het overlijden van de broer van Linda’s man. Onze mannen hadden elkaar nodig vanwege het verdriet van een broer en vriend. Al snel zochten ook wij elkaar op om ons verdriet te delen.

Samen de baas zijn, dat leek ons wel leuk!

Vanaf 2002 werkten we ook samen, bij hetzelfde bedrijf. Daar ontdekten we dat we alle twee andere dingen leuk vonden aan ons werk. En dat we dus het liefste elkaars rotklussen deden om ons eigen werk leuker te maken. Mooi toch?

Het leek ons leuk om samen de baas te zijn. We wilden samen beslissingen nemen die direct van positieve invloed zouden zijn op het bedrijf, onze klanten en ons werkplezier. En blijken die ideeën toch iets minder goed dan we dachten, dan konden we ze gewoon terugdraaien. En daarvan leren. In 2014 startten we samen een bedrijf in het maken van Prezi presentaties: ShareAll. Dat bedrijf heet nu PreziAll.

ShareAll Linda en Sharon
Sharon en Linda ShareAll

Verhalen vertalen naar duidelijke Prezi’s

Bij het maken van presentaties ben je bezig om het verhaal van een bedrijf te vertalen naar duidelijke en heldere taal. Wanneer we dat doen duiken wij altijd in de achtergrond van het bedrijf. Op basis van dat stukje onderzoek geven wij onze mening. Als van nature geven wij dan ook tips en adviezen over marketing en communicatie.

Niet gek dus, dat ondernemers ons vroegen hen te helpen bij de praktische uitwerking van dat advies. Daarbij komt dat veel ondernemers enthousiast zijn over de manier waarop wij ons bedrijf naar buiten brengen. “Zo’n spontane uitstraling, dat willen wij ook!”

Toen viel het kwartje.

Communicatie als natuurlijke kracht

Onze naam ShareAll klopte ineens meer dan ooit. Het maken van een presentatie was niet meer onze kern, maar het delen van het verhaal van de ondernemer. Op wat voor wijze dan ook. Toen we ons dat realiseerden kregen we een hoop nieuwe energie. Die zetten we nu in om ondernemers te helpen met datgene waar we goed in zijn en blij van worden.

Wij ondersteunen ondernemers bij het online (denk aan website, sociale media en het versturen van een nieuwsbrief) uitstralen van wie ze zijn en wat ze doen. Ook helpen we ze bij het bereiken van meer klanten (artikelen schrijven, maken van een presentatie, etc.).

Krachten bundelen in een samenwerking?

Wij willen die collega zijn die je kunt inschakelen wanneer jij dat wilt. Wat ons kenmerkt als collega? We zijn een tikkeltje eigenwijs, werken praktisch en zonder poespas en met onwijs veel enthousiasme. En ook niet onbelangrijk: we zijn betaalbaar voor iedereen! Nieuwsgierig naar wat onze klanten over ons zeggen?

© Copyright ShareAll | Powered by ShareAll