Yes, je bent “online”!

Er staat een mooie website en al je sociale media kanalen zijn ingericht. Enthousiast ga je hiermee aan de slag, maar je bent ook druk met je eigen werk.

Voor je het weet staat er oud nieuws op je website en weet je niet meer wat relevant is om op sociale media te plaatsen. En al met al kost het je ook veel tijd. Herkenbaar?

Meer doen in minder tijd. Dankzij ShareAll.

Zou je het werk wel aan iemand anders willen overlaten? Wij zijn graag jouw collega! Met frisse energie en ideeën stappen wij jouw marketing en communicatie binnen, maar daar laten we het niet bij. Omdat we van snel resultaat houden gaan we ook uitvoerend voor je aan de slag. Negen van de tien keer betekent dit dat we:

  • Regelmatig samen een sparsessie houden, waarin we de basis leggen voor wat we samen gaan doen
  • Je helpen je website up-to-date houden, zodat hij representatief is
  • Ervoor zorgen dat je aanwezig bent op sociale media, zodat je ook daar gemakkelijk in contact komt met je doelgroep
  • Je nieuwsbrief voor je maken en versturen, zodat je (toekomstige) klanten goed op de hoogte blijven
  • Bedrijfspresentaties maken, voor een professionele boodschap en indruk

Je website altijd up-to-date

Hoe zorg je ervoor dat je website actueel is en uitstraalt wie je bent?

Je wil voorkomen dat je oud nieuws wordt, toch? Dan is het belangrijk dat bezoekers online actuele en relevante informatie over je vinden.

Wij werken regelmatig je website bij, zodat waardevolle informatie over bijvoorbeeld je nieuwe diensten, producten en referenties je klanten bereikt. Als je wil zorgen wij ook voor nieuwe content zodat je daarmee nieuwe bezoekers naar je website trekt.

Kortom: ShareAll zorgt ervoor dat jouw website altijd een goede indruk achterlaat.

Je sociale media kanalen actueel

Ben jij actief aanwezig op sociale media?

Met sociale media mensen kun je mensen interesseren voor jouw dienst, product en bedrijf en klanten naar je website trekken. Daarom is het belangrijk dat je via die kanalen het gesprek met ze voert.

Hoe je dat gesprek kunt houden? Bijvoorbeeld door elke maand een nieuwe Facebook header te gebruiken en wekelijks updates en relevante informatie te plaatsen. Maar denk ook eens aan Twitter en LinkedIn als kanalen om jouw doelgroep van de juiste informatie te voorzien.

Sociale media door ShareAll
Nieuwsbrief laten maken door ShareAll

Nieuwsbrief versturen

Hoe zorg jij ervoor dat jouw prospects, leads en klanten je onthouden?

Je weet dat het belangrijk is om mensen betrokken te krijgen én te houden bij je bedrijf. Regelmatig een nieuwsbrief versturen met de juiste content is een goede manier om te laten weten waar je als je bedrijf mee bezig bent. En waarom dat relevant is voor hen! Zo krijgen relaties een goed beeld van wat je voor ze kunt doen, en vergroot je de kans dat ze op het juiste moment aan je denken.

Wij maken graag je nieuwsbrief op in jouw huisstijl. En zorgen ervoor dat deze regelmatig wordt verstuurd met nieuws dat er toe doet.

Onderscheidende presentatie

Wordt jouw bedrijf gepresenteerd met een presentatie waar je trots op bent?

Met een presentatie laat je een indruk achter. Het is belangrijk dat jouw presentatie zich onderscheidt van de massa zodat je een onvergetelijke indruk achterlaat.

ShareAll heeft zich gespecialiseerd in Prezi: hét alternatief voor powerpoint. Prezi maakt geen gebruik van slides, maar van een oneindig groot canvas waarop je kunt inzoomen. Dat geeft je publiek de mogelijkheid om de relatie te zien tussen het grote geheel en de details van jouw verhaal.

Op die manier blijft je publiek geboeid en wordt jouw presentatie begrepen én onthouden.

Prezi presentatie

© Copyright ShareAll | Powered by ShareAll