Wat is Prezi?

Home » Wat is Prezi?
Online Editor Prezi

Wat is Prezi

Prezi is een dynamisch online presentatietool gebaseerd op mindmappen. Zie het als een oneindig groot schildersdoek waar je je hele presentatie op plaatst (filmpjes, afbeeldingen, tekst etc.).

Door te zoomen naar de diverse items in je presentatie kan je details laten zien en door uit te zoomen geef je overzicht. Op deze manier wordt de inhoud van je presentatie beter onthouden én is je boodschap in een oogopslag duidelijk.

ShareAll heeft een Prezi Helpdesk opgericht om bedrijven 24/7 te helpen met vragen over Prezi.

Prezi Helpdesk

Schildersdoek

Zie Prezi als een groot schildersdoek waarop je alle items van je presentatie plaatst. Je kunt inzoomen op ieder gewenst onderdeel van je presentatie en weer uitzoomen zodat het hele schildersdoek (of een gedeelte daarvan) weer in beeld komt.

Prezi Accounts

Prezi biedt drie verschillende accounts: Public (gratis), Enjoy en Pro. Het verschil tussen de gratis en betaalde versies is met name de opslagruimte en de mogelijkheid voor het op “private” zetten van je presentaties.

Prezi is slechts een tool

Bij iedere presentatie gaat het natuurlijk om het verhaal en niet om de tool. ShareAll is fan van Prezi omdat het een eenvoudig programma is én omdat we merken dat het mensen helpt bij het overbrengen van hun boodschap.

Offline presenteren met Prezi

Je kunt met Prezi altijd offline presenteren. Online presenteren is natuurlijk ook mogelijk, maar minder veilig. Prezi biedt ook de mogelijkheid om je presentaties op je website te plaatsen (embedden).

Gratis online Prezi demo

Tijdens een online Prezi demonstratie leggen we uit wat Prezi is, laten we inspirerende Prezi presentaties zien, demonstreren we het programma en worden alle vragen beantwoord.
Wil jij dat ook? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een online afspraak. Vinden we leuk!

Gratis Prezi handleiding (Nederlands)!

ShareAll heeft een praktische Prezi handleiding geschreven. Klik ”hier” om onze gratis Prezi handleiding te ontvangen.

Bekijk hier onze introductie Prezi presentatie om een indruk te krijgen van een Prezi presentatie.

Prezi hulp nodig?

Wil jij dat we voor jou een Prezi maken of wil je zelf Prezi leren?